3 voordelen bij het afsluiten van een particuliere studielening bij een mede-ondertekenaar.

Lenen met een mede-ondertekenaar kan particuliere studieleningen betaalbaarder maken. Lees verder om drie voordelen te ontdekken van het aangaan van particuliere studieleningen met een mede-ondertekenaar. (iStock)

 

Particuliere studieleningen zijn een populaire methode geworden om voor school te betalen, met ongeveer 1,1 miljoen studenten die in het schooljaar 2015 tot 2016 van particuliere geldschieters lenen, volgens het Institute for College Access & Success.

 

Veel van degenen die lenen van particuliere geldschieters kunnen echter niet alleen in aanmerking komen voor leningen omdat ze het inkomen of de kredietgeschiedenis missen om in aanmerking te komen. In feite gaf één kredietverstrekker voor privéleningen aan studenten – College Ave Student Loans – aan dat maar liefst 96% van de onderhandse leningen voor studenten is ondertekend.


 

Als u privéleningen overweegt om uw opleiding te helpen financieren, of als u overweegt mede-tekenaar te worden voor iemand van wie u houdt, zijn er drie grote voordelen van het afsluiten van particuliere studieleningen met een mede-ondertekenaar.

 

  1. Het afsluiten van een particuliere studielening helpt bij het opbouwen van krediet

Uw kredietscore is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder betalingsgeschiedenis en een combinatie van verschillende soorten krediet.

 

Wanneer u particuliere studieleningen aangaat, verschijnen ze als een lening op afbetaling, terwijl creditcards doorlopende schulden zijn. Dat betekent dat deze leningen uw kredietgeschiedenis kunnen diversifiëren, aangezien u kredietverstrekkers laat zien dat u leningen kunt terugbetalen met vaste maandelijkse betalingen. U bouwt ook een record van tijdige betalingen op, zolang u verantwoordelijk bent voor het op tijd betalen van uw geldschieter – en de betalingsgeschiedenis is het belangrijkste onderdeel van uw kredietscore.

 

Onderhandse leningen verschijnen op zowel het kredietrecord van de primaire lener als de kredietgeschiedenis van de mede-aanvrager, dus beide partijen krijgen de kredietopbouwende voordelen die deze leningen bieden. Als je geïnteresseerd bent in dit voordeel, overweeg dan om de gratis online tools van Credible te gebruiken om te zien wat voor soort studieleningen vandaag worden aangeboden.

 

HOE EEN COSIGNER VOOR EEN LENING TE VINDEN

 

  1. Op particuliere studieleningen kunt u een lagere rente krijgen

Cosigners met een betere kredietwaardigheid kunnen het gemakkelijker maken om in aanmerking te komen voor particuliere studieleningen, wat betekent dat u mogelijk een keuze heeft uit verschillende geldschieters terwijl u anders helemaal niet wordt goedgekeurd of mogelijk beperkt is in wie u kunt lenen.

 

Wanneer een mede-ondertekenaar ermee instemt de verantwoordelijkheid voor de lening te delen, kan dit ook voor de primaire lener een lagere rentevoet mogelijk maken. Dit kan studentleners helpen om te sparen, of ouders kunnen ervoor kiezen om ook een lening op eigen naam af te sluiten (met of zonder mede-ondertekenaar). creditcard aanvragen via 123creditcardvergelijk is makkelijk.

 

In veel gevallen is het rentepercentage op een medeondertekende particuliere studielening lager dan het tarief op een Parent PLUS-lening. Particuliere leningen brengen ook doorgaans geen initiële vergoeding in rekening, terwijl de vooruitbetaling voor Parent PLUS-leningen relatief hoog kan zijn. Het kan voor ouders goedkoper zijn om leningen voor hun kinderen te ondertekenen (of zelf een lening te krijgen, met of zonder mede-ondertekenaar) als ze hen willen helpen hun opleiding te financieren, in plaats van een PLUS-lening op eigen naam te krijgen. creditcard voor ondernemers is duur.

 

Om te zien wat u zou betalen voor een particuliere studielening, met of zonder mede-ondertekenaar, kunt u vandaag naar Credible gaan om een ​​tarieftabel te bekijken waarmee u vaste en variabele tarieven van meerdere geldschieters tegelijk kunt vergelijken zonder invloed op uw krediet score.

 

About the author